Startpagina | disclaimer | impressum | links | contact | channelings kristallijne matrix | behealed news abonneren


QUANTEC GELDBEWUSTZIJN


"Laat je op de achtergrond zegenen door honderden geldzegeningen en beleef hoe iedere vorm van waarde in jouw leven wordt ge´ntensiveerd."

In mijn boek ‘Spiritueel Geldbewustzijn’ vertel ik in 260 bladzijdes welke noodzakelijke veranderingen in ons bewustzijn en onderbewustzijn nodig zijn om welvaart en overvloed in ons leven te brengen. Ik vertel hoe je zelf een magneet wordt die geld en andere vormen van waarde aantrekt.

De radionic treatment van Quantec zet je in je kracht en voert je naar het nieuwe geldbewustzijn waardoor je denken in een hoger bewustzijn komt. Je krijgt 6 maanden lang bijvoorbeeld iedere 4 uur een overvloed aan welvaartsimpulsen in je energetische veld gezonden zodat je je kan openen voor het nieuwe spirituele geldbewustzijn. Dit gebeurt heel zacht, liefdevol en bijna onwaarneembaar op de achtergrond. Heel snel zal je aan de buitenkant de veranderingen merken en worden je nog meer kansen en mogelijkheden geboden in jouw dagelijkse leven.

Als je denkt: “Ja, dat wil ik ook”, aarzel dan niet langer en vul het formulier in en zend het mij toe. Klik in dat geval op de tab ‘Spiritueel Geldbewustzijn’. We starten dan direct met de verzending van een persoonlijk Quantec-bewustzijnsdocument.

Voor deze unieke manier van ondersteuning betaal je een eenmalig bedrag van € 297,- . Hiervoor ontvang je de speciaal voor jou ontworpen bewustzijnssheets en zes maanden lang de radionic treatment.

Na je aanmelding ontvang je per e-mail een ongeveer 30 pagina groot Quantec-bewustzijnsrapport waarin de data van de overdragingen en de welvaartsimpulsen (morfische informatievelden) staan vermeld, waarmee jouw energieveld de komende 6 maanden de treatment zal ervaren.

Als je de foto links vergroot zie je een voorbeeld van zo’n rapport. Voor ieder van de 216 affirmaties die het nieuwe spirituele bewustzijn oproept, wordt een eigen potentie en de intensiteit van de radionic treatment aan de hand van een actuele bewustzijnsscan berekend. Dat wordt gedaan door de Quantec-technologie met de ‘diode met de witte ruis’ aan de hand van een foto, die van te voren door het systeem is ingescand. Rechtsboven zie je in cijfers dat Quantec, in dit geval iedere 0,8 uur en 16 seconden lang voor een periode van 1 maand alle informatie in totaal 871 keer in de morfogenetische bewustzijnsvelden van de ontvanger zal zenden.

Fill out my online form.