Startpagina | disclaimer | impressum | links | contact | channelings kristallijne matrix | behealed news abonneren


BEWUSTZIJNSCONSULT MET QUANTEC


"Het effect van de moderne bewustzijnstechnologie groeit door het bewustzijn van de gebruiker."

Wat heeft mij ertoe gebracht te gaan werken met het bewustzijnstechnologiesysteem van Quantec?

Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen met het werken met het Quantec-systeem voor het ondersteunen van bewustzijnsontwikkeling. In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat ik met deze methode veel sneller en dieper in bewustzijnsveranderende transformatieprocessen terecht kwam dan andere mensen die geen gebruik maakten van dit systeem. Deze tool is voor mij één van de meest essentiële factoren geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft veel positieve invloed gehad om mijn huidige manier van leven te bereiken. Het heeft me geholpen mijn gehele bewustzijn en alle vaardigheden in mij wakker te maken en dat ik die persoon ben geworden zoals mensen nu kennen. Sinds ik in 2008 ben ‘ontwaakt’, heb ik me volledig op mezelf geconcentreerd en mijn persoonlijke ontwikkeling aan mijn hoogste bewustzijn overgegeven. En nu merk ik dat het tijd is om mijn ervaringen, die ik door middel van de Quantec-technologie heb opgedaan, met anderen wil delen en ze daarmee te ondersteunen. Ook jou wil ik ondersteunen in jouw prachtige avontuur van bewustzijnsontwikkeling.

Bewustzijn en moderne technologie hebben een werkzame gateway nodig. De oplossing: witte ruis!

De diode met de witte ruis.

De diode, die witte ruis voorbrengt, kun je vergelijken met de oude zwart-wit tv of een radio waarop maar 3 zenders zitten. Het ruisen van de diode, die ik voor de bewustzijnsconsulten gebruik, is te vergelijken met zo’n radio of tv die tussen 2 zenders in zit en geheel toevallig en zonder herkenbare tonen en geluid ruist.

Op het moment dat dit ruisen zich met allerlei soorten bewustzijn op een bepaalde manier verbindt, verandert het. Deze veranderingen worden waargenomen en kunnen door een modern computersysteem worden verwerkt en vertaald. De Quantec-technologie gebruikt de mogelijkheid van bewustzijnsinteractie zodat het met behulp van de witte ruis de juiste informatie uit de omvangrijke databank wordt gehaald. Door deze informatie wordt een zeer precies beeld van de actuele situatie weergegeven die samenhangt met het coachingsthema.

Op deze manier ontvangen we zeer concrete oplossingen die door middel van de Quantec-technologie in het Quantumveld van de ontvanger worden geïntegreerd. Dit proces heet ‘radionic treatment’. Zo wordt bijvoorbeeld een onderneming met precies die informatie ‘bestraald’ zodat het weer succesvol op de markt kan opereren. Of het laat een ziek lichaam weer helen of zorgt dat een persoon met overgewicht weer op een gezonde manier kan afvallen.

Voor iedere toepassing wordt zeer nauwkeurig een geheel individuele oplossingsstrategie vastgesteld, die door de radionic treatment nieuwe impulsen, inzichten, ideeën en acties geeft. Op deze manier wordt uiteindelijk de verandering aan de buitenkant zichtbaar.

De wetenschap levert concrete bewijzen

De diode als gateway tussen bewustzijn en technologie wordt al meer dan 30 jaar onderzocht met zeer concrete resultaten. In ontelbare proeven op mensen en dieren is bewezen dat de diode met witte ruis dé manier is om de gateway tussen bewustzijnsvormen, zoals bijvoorbeeld die van de menselijke geest of het celbewustzijn, en de computer te zijn. De Fransman René Peoc’h kon door zijn experimenten in het slaaplaboratorium bewijzen dat het ook werkt zonder waakbewustzijn. Een cliënt hoeft zich dus niet bewust te zijn van de tijden van de radionic treatment en het veranderingsproces werkt maandenlang zeer stil op de achtergrond.

Onze lichaamscellen zijn er aan gewend opdrachten aan te nemen. Hormonen en zenuwimpulsen zijn onderdeel van de grofstoffelijke ‘chain of command’ en biofotonen, zoals bewustzijn, zijn deel van de fijnstoffelijke ‘chain of command’.
Zo wordt ook bij spirituele healing, bij NLP of met visualiseringsmethoden, het bewustzijn als sturingsmechanisme voor biologische processen ingezet.

Omdat de biocommunicatie zich grotendeels afspeelt buiten het bereik dat wij met onze zintuigen kunnen waarnemen of met meetinstrumenten wordt waargenomen, wordt de werking ervan zeer vaak in twijfel getrokken. Maar recent heeft de traditionele gezondheidszorg met de psychoneuro-immunologie deze vorm van communicatie onderzocht. Dat is een grote stap richting een hoger niveau van bewustzijn

Quantec geldbewustzijn