Een bijzondere combinatie van een schriftelijke cursus en een opleidings-seminar

Deze tijd is voor velen duidelijk een tijd van verandering. De spirituele ontwikkeling heeft zich de laatste 27 jaar vooral gericht op de geest, het hart en het hogere bewustzijn. Momenteel vindt er een essentiële verschuiving plaats. Het Hogere Bewustzijn is er klaar voor om zich in het lichaam en in de cellen te nestelen. Veel mensen zijn niet optimaal op deze volgende stap voorbereid. Zij zijn hun lichaam 'vergeten' of gaan er vanuit dat het altijd functioneert. Cynisch genoeg is ons lichaam het enige instrument waarmee we hier op aarde kunnen leven. We hebben het verwaarloosd. Tijdens het transformatieproces van de afgelopen decennia hebben we niet onderkend dat ons lichaam al langere tijd zijn signalen afgeeft.

Voel jij je dik? Heb je het gevoel niet vitaal en energiek te zijn? Ben je moe of gespannen?

„Het is veel belangrijker om authentiek en echt te zijn dan slank te willen zijn – dat volgt namelijk automatisch omdat je ware IK niet dik, moe en sloom is. Van nature is het lichaam vitaal, fris en in evenwicht!”


De belangrijkste opdracht voor iedereen die in 2014 verder wil ‘groeien’ is: ‘Laat je cellen stralen en creëer een gelukkig en slank lichaam’!

Thorsten Weiss heeft de laatste jaren vrij veel boeken en meer dan 30 Cd’s in Duitsland en Nederland uitgegeven. Thorsten en Jenny hebben samen drie boeken geschreven en uitgegeven. Hierdoor hebben zij hun kennis met duizenden mensen kunnen delen. Het Vitaal-Coach-Project is ontstaan uit al diverse onderzoeken en door ervaringen en opleidingen bij internationale toptrainers. Dit Vitaal-Coach-Project is een schriftelijke cursus gecombineerd met een opleiding die je tot gecertificeerd “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” opleidt. Het is ook mogelijk om alleen het schriftelijke mee te doen.


Wij willen deze kennis graag aan zoveel mogelijk mensen doorgeven en daarom zoeken wij jou als “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach”. Je kan hier de feedback lezen van deelnemers aan onze seminars en workshops.Na de opleiding zal je:


Als therapeut of coach de geleerde feiten en vaardigheden in jouw praktijk kunnen inzetten
Een groot aantal nieuwe technieken en methodes geleerd hebben die jou en anderen meer vrijheid geven
Bekend zijn met trance-scripts waardoor je die bij andere mensen in het onderbewustzijn kan programmeren om het natuurlijke streefgewicht te bereiken en om een nieuw voedingsbewustzijn te 'installeren'.
Mensen kunnen helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen door ze met het kristallijne bewustzijn te verbinden waardoor je een link met de herinnering aan het Akasha-Vitaal-Slank-Potentieel maakt
Mensen kunnen adviseren om een nieuwe, gezonde levensstijl aan te nemen
De belangrijkste feitjes over Superfood en Groene Smoothies in je alledaagse leven kunnen integreren
Een nieuw bewustzijn ervaren wat er voor zorgt dat je er fantastisch uitziet, je licht voelt en een langer leven leidt.

aanmelding_VCP


Doel van de opleiding – Je cellen weer laten herinneren aan hun oorspronkelijke staat; het stralen

Het wordt tijd dat je cellen gaan stralen. Met deze intensieve driedaagse opleiding tot “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” willen wij jou een kennis-update geven van een modern leven in combinatie met spiritualiteit in relatie tot je lichaam. Door alle coach-methodes, oefeningen en inzichten gaan we het oer-programma van de cellen activeren zodat ze weer in staat zijn om te stralen.

Het doel van deze opleiding is dat je eraan herinnerd wordt hoe het is om je natuurlijke, spirituele en hoogst mogelijke authentieke kracht te activeren! Het is belangrijk om je te realiseren dat geen enkel dieet ter wereld je gelukkig kan maken. Alleen jij en je overtuigde levensstijl kunnen dit gevoel van heelheid en -zijn bereiken. Daarna volgt automatisch het gelukkige gevoel en zal je de volgende dingen bemerken:


Je zal vaststellen dat je lichaam als vanzelf gewicht verliest
Al snel tijdens het transformatieproces zal duidelijk worden dat de bron van gelukkig zijn en tevredenheid in jezelf te vinden is en dat je je weer goed voelt met je lichaam
Je hebt de kracht om je in te zetten voor jezelf en een nieuwe voedingsstijl te kiezen en – onafhankelijk van je omgeving – jezelf hierin trouw te blijven
We zullen in je bewuste mind een programma installeren voor motivatie, discipline en grenzen leren stellen zodat de automatische excuses uit je onderbewuste verdwijnen

aanmelding_VCP


„Het is nu tijd je ware ik te gaan leven!”

In de tijd voorafgaand aan de opleiding tot “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” wordt je lichaam aan de oer programmering herinnerd. In de loop van de schriftelijke cursus zullen we dit oorspronkelijke (oer) beeld van je eigen zijn onderzoeken. Dat doen we door een verbinding met je hogere bewustzijn te maken en dit in je cel- en lichaamsbewustzijn te programmeren. Voordat je met de opleiding begint, heb je dus zelf al ervaren hoe de transformatie aanvoelt. Wij vinden het belangrijk dat je direct na het opleidings-weekend als gemotiveerde, authentieke en oprechte “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” aan de slag kan en niet eerst nog je eigen ‘zekerheid’ op moet bouwen.
Wat moet je doen om aan het Vitaal-Coach-Project te kunnen deelnemen?


Stel jezelf de vraag of je moedig genoeg bent om uit je comfortzone te stappen en iets te doen dat je leven verlengt
Of je bereid bent aan een schriftelijke cursus van drie maanden deel te nemen en hier de benodigde tijd in te investeren – minstens drie uur per week.
Je meldt je aan voor een van de driedaagse Coach-opleidingen. Tijdens deze drie intensieve dagen maak je je eigen transformatie- en veranderingsproces af: Jouw persoonlijke “Bewust-Gelukkig-Slank-Vitaal-Coach-Project”

Je leert hoe je het volledige coaching materiaal en de schriftelijke cursus kunt gaan gebruiken om je cliënten te begeleiden in het gehele proces. Aan het einde krijg je een certificaat “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” en zullen wij je op onze website als zodanig vermelden en promoten waardoor je nieuwe cliënten kunt krijgen. Daarnaast leer je hoe je het gehele coachingsmateriaal en de schriftelijke cursus kunt gebruiken om je cliënten en naasten te coachen en te begeleiden naar diepe inzichten. Je bent in staat om het Vitaal-Coach-Project bij cliënten uit te voeren en ze daarbij deskundig te begeleiden.


aanmelding_VCP


Tijdens de driedaagse opleiding tot “Bewust-Gelukkig-Slank-Coach” leer je de volgende technieken die je daarna voor jezelf en voor je cliënten kan gebruiken:


De 12-getallen van de kristallijne matrix; spiritueel bewustzijn op een hoog niveau herinnert jouw lichaam aan zijn volmaaktheid
Trance-programmering; met behulp van een script van 40 pagina’s het onderbewustzijn omprogrammeren om het natuurlijke streefgewicht en een ander voedingsbewustzijn te creëren.
Het aanmaken van speciaal ‘lichtwater’ dat je cellen laat stralen en het proces van gewicht verliezen en het herprogrammeren van je geest ondersteunt.
Een reis naar het middelpunt van de aarde waarbij een speciale kristallijne techniek wordt ingezet om de vetverbranding te stimuleren, het klierensysteem uit te balanceren en dat ervoor zorgt dat er in je zenuwstelsel een zelfregulerende automatische piloot vrijkomt die dit alles in stand houdt.

De drie maanden durende schriftelijke cursus bevat een verzameling van veel verschillende coaching onderdelen. Je zal onder andere:


Een Cd-verzameling krijgen waarmee je het herprogrammeren van je mind in gang kan zetten en op de lange termijn de verandering zult behouden. Ook leer je door de cd's hoe je je met het kwantumveld van de (stralende) cellen in verbinding kan stellen
Een sport- en loopprogramma ontvangen dat je zowel op de Cd-speler als op je MP3-speler kan gebruiken
Veel ideeën op voedingsgebied krijgen en tips hoe je je nieuwe levensstijl kan integreren in het alledaagse leven
Leren om het nieuwe bewustzijn met betrekking tot voeding en je lichaam te ontwikkelen

De schriftelijke cursus bestaat uit vijf delen die per post worden verzonden met daarin onder meer: Cd’s (elke keer een nieuwe), workshop-materiaal, recepten, loop- en bewegingstraining op CD (Audio en MP3), informatie op het gebied van voeding en superfood, vitaliteit, nieuw eet-bewustzijn, ons boek ‘Programmeer je lichaam op afvallen’ en andere hulpmiddelen die je lichaam volledig programmeren om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen.

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap?


aanmelding_VCP
Enkele uitspraken van onze seminardeelnemers:


“Mijn vetgewicht is sinds de cursus (2 weken geleden) met 7.2 kg afgenomen. Ik ben dus erg blij met het resultaat tot nu toe: de spijkerbroek gaat weer dicht! En naar chocola heb ik niet meer getaald. Verder zit de hele familie aan de ‘green smoothies’. Het verbaast me dat ze het wilden, maar ze zijn zelfs enthousiast”.


“Het is echt een erg goed systeem. Ik eet vanzelf minder. Snoep en koek - ben ik toch niet zo’n afnemer van – neem ik nog minder. Eerlijk gezegd, ik haal iets in huis omdat er bezoek komt, maar eet er dan zelf niet meer van. Gewoon omdat ik er geen behoefte aan heb.”


“Stoppen bij 80% van de verzadiging gaat vanzelf. Ik overeet me nooit meer. Ik heb er ook geen moeite mee de feestdagen door te komen, kan gemakkelijk anderen zien eten en zelf niet mee doen ;-)... en af en toe gun ik mezelf toch wel echt iets lekkers en dan geniet ik er ook heel bewust van en ik hoef niet per sé nog een 2e portie.“


"Ik pas weer in kleren die me sinds vier jaar niet meer pasten. De affirmaties doe ik trouw 3 x per dag, ik heb ook alle overtuigingen opgelost en die check ik ook regelmatig bij mezelf omdat ik mezelf en mijn wensen trouw wilde blijven :-). Wel weeg ik me 1 x per week en ik ben sinds de workshop nog 2,5 kg afgevallen. Tot hiertoe ben ik supergelukkig met mijn nieuwe onbewuste vaardigheden.”


“De vorm van mijn benen is binnen 2 weken nu al duidelijk veranderd”


“Mijn broek gaat na 3 weken al zo veel makkelijker dicht en er is zichtbaar vet rond mijn heupen verdwenen. Voor het eerst sinds tijden heb ik weer een doorbraak in gewichtsverlies meegemaakt”.


„Ik ben in totaal 14 kg afgevallen (en vanaf mijn maximum 24 kg). Met oudjaar voor het eerst sinds weken weer eens chocola gehad en ik lijk wel definitief afgekickt: het smaakte niet eens naar méér. Ik luister ook nog regelmatig naar de ‘Spielend Schlank’ CD van Thorsten.“
Je bent hier omdat je je voor zoiets belangrijks als voeding en je lichaam interesseert. Voeding is een essentieel en spiritueel onderdeel van het leven en toch eten de meeste mensen tegenwoordig erg onbewust. Enige tijd geleden waren wij in een supermarkt en daar hebben we iets interessants ontdekt. We hadden namelijk het idee dat we in een soort van luxe eenvoud zijn beland die ons in staat stelt om ons te bevrijden van de marketingtrucs en verpakkingspsychologie. We hadden het sterke gevoel 99% van de levensmiddelen uit een ‘gewone’ supermarkt niet meer nodig te hebben. Niet omdat het niet leuk is om van de mooie verpakkingen en (intelligente of grappige) reclameslogans te genieten maar meer omdat de meeste producten voor ons geen energie meer bevat. Alles lijkt leeg te zijn. Mooie verpakking – leeg product. Daarbij is het belangrijk om te bekijken wat de ware essentie is en hoe het met de verschillende lagen van de energie zit. Wat gaat er qua energie in een product en wat straalt het weer uit? Veel aanbevelingen in deze cursus en op het seminar gaan van dit principe uit en niet van medische of psychologische gegevens. Het zijn tips gebaseerd op een energetische zienswijze die uitgaan van onze eigen bevindingen en ervaringen.

Als je met veel plezier aan de cursus(sen) deelneemt en ervan geniet om aan een nieuw lichaams- en voedingsbewustzijn te werken, creëer je uit dit nieuwe bewustzijn een eigen kunstwerk. Een kunstwerk van een vitaal, gezond en slank lichaam.

Wij willen dat voeding eenvoudig en voor alle dag is. Wij willen dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf te ontdekken een hoger lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Als gevolg zal je lichaam zich steeds meer in de richting van zijn natuurlijke streefgewicht bewegen en wordt je doel mogelijk: slank en gezond zijn en je tegelijkertijd vitaal voelen.

Als je het gigantische aanbod van voeding in bijvoorbeeld een XL-supermarkt ziet en als je beseft dat voeding slechts bedoeld is om ons biologisch lichaam van natuurlijke energie te voorzien, wordt duidelijk wat voor dwaze (massa)vertoning en leugen het eigenlijk is. Tenslotte neemt het grootste deel van de voedingsmiddelen die we in een supermarkt kunnen kopen ons meer energie af dan dat het ons oplevert.

Over voeding en diëten kan je wekelijks in tientallen bladen en magazines lezen, en elk dieet afzonderlijk belooft je de hemel op aarde. Maar waar geen enkel dieet of levenswijze rekening mee houdt, is het energetische aspect van voeding. De levensmiddelen die we onbewust tot ons nemen en waarvan we geloven dat het daadwerkelijk voeding is, veroorzaken veel verwarring in ons systeem en zorgen voor een scheiding tussen lichaam, geest en bewustzijn.


Daarom willen we met deze schriftelijke cursus en de opleiding je de kans geven om een andere kant van voeding te onderzoeken. Ervaar voeding als een onderdeel van het moderne, spirituele bewustzijn. Wij willen je daarmee een kans geven om de cellen in je lichaam weer te laten stralen en laten je zien wat voeding en spiritualiteit met elkaar gemeen hebben. Er zijn volop boeken over voeding te verkrijgen, ook van mensen die hier voor gestudeerd hebben. Wij geloven echter dat deze kennis uit tradities en restanten van oude geloofsovertuigingen- en systemen op het punt staat om zijn absolute waarheid te verliezen. We lopen op dit gebied wellicht zelfs zo’n 10, 20 jaar vooruit.

In deze cursus gaat het erom verantwoording over jezelf te nemen en ook de moed te hebben om de spot met je te laten drijven. Het is mogelijk dat anderen jouw levens- en/of eetpatroon eigenaardig vinden. Daarom is het belangrijk om de kracht van zelfliefde te ontdekken. Als je onvoorwaardelijk je hart volgt en dat doet waarvan je gelooft dat het op dat moment goed voor je is dan voert het pad je uiteindelijk tot steeds meer vrijheid.

Mensen die levende en energierijke voeding tot zich nemen, hebben een bijzondere glans in hun ogen. En daar gaat het om; we willen graag echte mensen ontmoeten. Kijk in de spiegel en zie het leven en het sprankelende licht in je ogen! Wat je dan ziet, is letterlijk het stralen van energierijk voedsel dat je eet. Als je van binnen straalt, straal je van buiten.

Je ontvangt van ons vele mogelijkheden en jij beslist uiteindelijk welke aanbevelingen je wilt volgen. Wij geven je concepten en methodes voor meditatie, beweging en voeding met onder andere superfood en je beslist zelf hoe ver je hierin gaat. Je voelt zelf wat voor jou persoonlijk goed is.

Luister goed naar jezelf, wat zegt je gevoel en je hogere lichaamsintelligentie? Heb je een goed gevoel bij deze cursus dan is dat een duidelijk teken om je nu direct aan te melden.
Tijdens de drie seminardagen van de opleiding tot „Bewust-Gelukkig-Slank-Coach“ leer je hoe je het lichaam van andere mensen zo kunt programmeren dat het op zelfstandige wijze ervoor gaat zorgen dat gewichtsverlies daadwerkelijk mogelijk is. Met behulp van verschillende methodes kan je de oorzaken van overgewicht ontdekken. De oorzaken zitten vaak diep in het onderbewuste verankerd en kunnen met een van de methodes die je leert zeer snel getransformeerd worden.

Met een reeks van speciaal ontwikkelde werkkaarten leer je:


lezing van Jenny und Thorsten

hoe je razendsnel jouw (of andermans) Lichaam-Geest systeem energetisch in balans kunt brengen (chakra’s, meridianen, DNA, zelfhelend vermogen, kristallijne matrix enz.)
ontdekken welke causale factoren overgewicht het meest beïnvloeden zodat je deze heel specifiek kunt behandelen
hoe je 100% vastberadenheid, motivatie en overtuiging bij anderen kunt krijgen om hun streefgewicht te bereiken
hoe je mensen het verlangen naar zoetigheid, vet- en dikmakend eten op een heel natuurlijke wijze kunt leren weersan en hoe dit verlangen door een simpele methode overal en in iedere verleidelijke situatie meteen kan worden omgezet
dat bepaalde innerlijke conflicten en trauma’s het overgewicht in stand houden en eerst opgelost moeten worden, voordat het lichaam het “beschermingsmechanisme” kan opheffen met als gevolg gewichtsverlies
dat gewichtsplateaus eigenlijk sabotage mechanismen zijn die ervoor zorgen dat het gewichtsverlies tot stilstand komt en dat verder afvallen pas mogelijk is als deze sabotage mechanismen zijn opgelost. Je leert deze gewichtsplateaus te herkennen en weet precies hoe je je cliënten kan helpen in het oplossen hiervan
Veel mogelijkheden waarmee je je cliënten kan ondersteunen en coachen om het lichaam zo te programmeren dat het in korte tijd veel gewicht kan verliezen.


Je zal leren hoe je diepgaande meditaties en de Bewust-Gelukkig-Slank-Trance-Training kunt toepassen zodat het autonome zenuwstelsel en het stofwisselingssysteem van het lichaam van de cliënt zich met volledig nieuwe informatie zullen voeden om het overtollige vet als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Het is een actief weekend dus er zal volop op elkaar worden geoefend, vooral op het gebied van intuïtief testen. Er is geen voorkennis- of niveau vereist aangezien alles vrij gedetailleerd wordt uitgelegd en er volop gelegenheid is voor interactie en vragen stellen.

Door het Bewust-Gelukkig-Slank-programma bij anderen toe te passen, start je een zogenaamd “herprogrammeringsproces”. Je leert hoe je het proces kan begeleiden en ondersteunen met behulp van een speciaal daarvoor samengesteld Bewust-Gelukkig-Slank -Coach-Pakket. Mede door dit pakket en jouw ondersteuning zal in de daaropvolgende periode het lichaam van de cliënt een eigen intelligente manier vinden om het gewenste gewicht te bereiken. Tegelijkertijd zal het zenuwstelsel er op den duur voor zorgen dat dit gewicht in stand wordt gehouden. Eén ding staat vast: men hoeft hiervoor niet op dieet!

Dit seminar wordt voor ongeveer 15-20 personen aangeboden. De gegevens om je aan te melden vind je hieronder. Vol is vol, dus meld je zo snel mogelijk aan!aanmelding_VCP(C) 2010 / 2011 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken