In het tijdperk van de kwantumenergie kan meer dan alleen de inhoud van boeken en cd’s verder worden gegeven. Er worden zelfs energieën getransporteerd die tot diep in de cellen en het DNA doordringen en daar de noodzakelijke veranderingen voor heling en een hoger bewustzijn bewerkstelligen. Ik heb vele reacties gekregen van mensen die dit door mijn cd’s en boeken zeer intensief hebben mogen ervaren. Kijk rustig rond - en voel vooral vanuit je hart - wat je het meeste aantrekt.

Er zijn een aantal van mijn Duitse boeken en cd’s in het Nederlands vertaald. Als je meer informatie wilt over mijn Duitse publicaties verwijs ik je graag naar de Duitse website.
Moringa
De meest veelzijdige boom voor voeding en zuivering van het lichaam

Moringa bevat alle voedingsstoffen die je nodig hebt van je geboorte tot op hoge leeftijd. Er is geen boom of plant die zoveel voedingsstoffen bevat en zoveel gezondheidsvoordelen biedt. Niet voor niets wordt moringa ook wel ‘de meest veelzijdige boom ter wereld’ genoemd, en soms ‘wonderboom’. Bovendien heeft moringa een zuiverende en antibacteriële werking op het lichaam.

Dit boek geeft achtergrondinformatie over de nog vrij onbekende maar zeer veelbelovende moringaboom. Het laat de toepassingsmogelijkheden zien en de werking in het lichaam. Met vele heel gezonde én smaakvolle recepten wordt het gemakkelijk om moringa tot een vast onderdeel van je leven te maken.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

160 Pagina‘s
Met groot receptendeel
Rijkgeïllustreerd in kleur
ISBN 9789460151286
EUR 17,50


bestellenSuperfoods in je dagelijks leven


Veel voedingsmiddelen die worden aangeboden zijn 'leeg'. Ze kosten je meer energie dan ze je opleveren. Om jezelf goed te voeden heb je vitaal en levenschenkend voedsel nodig. De natuur biedt ons producten die absoluut de benaming Superfood of Supervoedingsmiddel verdienen. Superfoods zijn natuurlijke levensmiddelen vol vitaminen, mineralen, enzymen en plantaardige eiwitten. Een voedingspatroon met Superfoods aangevuld met geneeskrachtige paddenstoelen en kruiden laat je lichaam zijn optimale gezondheid ontwikkelen. Van meer dan veertig Superfoods - waaronder goji-bessen, rauwe cacao, hennep, papaja en spirulina - wordt de herkomst, samenstelling en werking beschreven. Bij alle Superfoods vind je eenvoudige, creatieve recepten, voornamelijk voor smoothies maar ook voor sap, marmelade, soep, desserts...
De werking van voedingsmiddelen in het lichaam wordt echter niet alleen door hun voedingsstoffenverhouding bepaald, maar ook door een respectvolle omgang ermee, vreugde bij de bereiding ervan en aandacht en liefde bij het eten zelf. Dit boek geeft je vele handreikingen om in een voedingsstijl te stappen van energetisch hoog vibrerend eten dat je cellen laat stralen.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

192 Pagina‘s
Hard kaft
Volledig in kleur
Geïllustreerd
ISBN 978 94 6015 075 3
EUR 19,90


bestellenSpiritueel geldbewustzijn


Erger je je wel eens als je iets moet betalen? Of vind je het moeilijk om geld te vragen? Dan ervaar je geld waarschijnlijk als een machtsinstrument van een oud geldbewustzijn. Het is tijd voor een nieuw spiritueel geldbewustzijn: wie geld uitgeeft, bereikt anderen die het verdiend hebben, en wie geld vraagt, schat zichzelf op waarde. Geld is een vorm van energie waarmee we onze waardering aan elkaar kunnen uitspreken.

Het oude concept van geld, waarin hebzucht een hoofdrol speelde, heeft zijn tijd gehad. Het leven is niet bedoeld om geld en rijkdom te vergaren, maar om je eigen, fantastische uniciteit te ontdekken. Daaruit ontstaat rijkdom op alle gebieden van je leven, ook uitgedrukt in geld.

De oefeningen in dit boek geven je de mogelijkheid om je een nieuw, spiritueel geldbewustzijn eigen te maken. Je gaat aan de slag met affirmaties, oefeningen en meditaties, en je gaat vooral veel spelen, want geld vraagt om een vanzelfsprekende, lichte en speelse omgang.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

256 Pagina‘s
ISBN 978 94 6015 100 2
EUR 18,90


bestellen


Levensdoelen omzetten met de kristallijne getallenmatrix

Thorsten Weiss wil je helpen bij het omzetten van de levensdoelen in je hart. Over het realiseren van doelen vanuit het ego is al genoeg geschreven. Hij wil laten zien hoe je het verlangen en de wensen van je hart kunt herkennen, want juist deze wensen laten onvermoede krachten vrijkomen.

Ons bewustzijn kan opnieuw leren om het hart te volgen en niet de ratio voorrang te geven. Door de kristallijne getallenmatrix te gebruiken, verandert ook je verstand mee, omdat het verstand deze ‘genezingsformule’ accepteert.

Wanneer je de twaalf vaardigheden van de matrix ontwikkelt – zoals superflow, helderheid, vrede, welvaart en overvloed –, zul je door volmaaktheid worden aangetrokken. Je spirituele essentie zal zich dan in je dagelijks leven integreren, waardoor succes, rijkdom, liefde, wijsheid en gezondheid een normale toestand worden. Met de kristallijne getallenmatrix kun je je levensdoelen heel eenvoudig omzetten.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

128 Pagina‘s
ISBN 978 94 6015 092 0
EUR 16,50


bestellen


Leven vanuit je Akasha - een workshop in boekvorm

Het geheim waarin Thorsten Weiss je wil inwijden is de Akashakroniek. De Akasha is een deel van je DNA – ze hoort dus bij je en is in je. Al je talenten en capaciteiten, alles wat je wilt zijn – bijvoorbeeld een leuke vader of schrijver, of vitaler en gezonder – vind je in je persoonlijke Akasha. Het zit er allemaal in, ook de talenten van kunstenaars en sporters, of het overtuigende optreden van mensen die met concentratie en discipline iets bereiken. Alleen jijzelf bepaalt wie jij bent. Door deze instelling geef je gevolg aan liefde en vreugde en zodoende aan het hogere doel van je bestaan. Het werken met de Akasha is eenvoudig en geeft ongelooflijke mogelijkheden. De talrijke oefeningen in dit boek vormen een eenvoudige workshop om toegang tot je Akasha te krijgen en het nieuwe bewustzijn te ontwikkelen.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

144 Pagina‘s
ISBN 978 94 6015 043 2
€ 16,50


bestellen


Programmeer je lichaam op afvallen
met Co-auteur Jenny Bor

Wanneer je wilt afvallen, dan moet je lichaam daar ‘ja’ tegen zeggen. En je lichaam kan ‘ja’ zeggen wanneer je het daarop programmeert. Wat zijn je onbewuste blokkades om niet af te vallen?

Ontdek welke innerlijke programma’s aan de vetlagen vasthouden en welke verkeerde overtuigingen je steeds weer naar de chips laten grijpen. En ontdek hoe je dit alles heel eenvoudig kunt transformeren en loslaten. Wanneer het lichaam ‘ja’ zegt, zal het gewenste gewicht probleemloos bereikt en behouden worden. Wanneer je de juiste basis in het onderbewuste legt, gaat het afvallen vanzelf. Vind het jezelf waard!

De transfirmaties op de cd ondersteunen je bij het loslaten van je geloofspatronen en blokkades, die een omwenteling van je eet- en leefgewoonten verhinderen.

Klik hier om een aantal pagina's van het boek te bekijken.

132 Pagina‘s incl. audio CD
ISBN 978 94 6015 063 0
18,90


bestellen
Spiritueel Geldbewustzijn - de transfirmaties


Succes is in de nieuwe tijd altijd gebaseerd op Zijn. Pas wanneer jij jezelf en de sterkste uiting van je ware zelf hebt ontdekt en ernaar leeft, zul je met gemak succesvol worden en geld en alle andere wonderen op eenvoudige wijze naar je toe kunnen trekken.

Als je het boek "Spiritueel geldbewustzijn" al hebt gelezen en de oefeningen met de „Multi Dimensionale Zijns Integratie“ oefening (MDZI) hebt gedaan, heb je ervaren hoe intens het kan zijn deze energie in je hele energieveld en in je lichaam te voelen.

Alle 257 transfirmaties op deze cd kunnen door het beluisteren nog dieper in je Zijn worden verweven en je zal intens kunnen genieten van de rustgevende stem van Jenny Bor.

Je kunt dan alle zijnsdimensies bekijken die een bijdrage zullen leveren aan je nieuwe toestand van zijn. Het gaat erom een leven vol rijkdom, geluk, gezondheid en succes te creëren op alle niveaus die van invloed zijn op de materiële dimensie. Wanneer we echter alleen op de lichamelijk/materiële dimensie werken, behelst dit maar een klein deel van het gehele potentieel dat je ter beschikking staat. Zo kan het nieuwe, spirituele geldbewustzijn in zijn hele multidimensionaliteit geïntegreerd worden.

De cd omvat zes delen met in totaal 257 gesproken transfirmaties, die je als een soort van meditatie diep in je kan laten integreren. Je kan ze hardop herhalen of alleen maar naar de bekrachtigende informatie luisteren.

prijs downloadversie - 37 euro

Met de downloadversie krijg je zes mp3´s. De lengte is meer dan anderhalf uur.

(C) 2010 / 2011 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken